Докато се рахождаше на пътя за Лясково и параклиса Св. Димитър,

...
Докато се рахождаше на пътя за Лясково и параклиса Св. Димитър,
Коментари Харесай

Асеновградчанка за часове обедини съграждани и измиха срама от грозна гледка СНИМКИ

Докато се рахождаше на пътя за Лясково и параклиса " Св. Димитър ", а третия километър асеновградчанка се натъкна на грозна панорама. Бутилки, хартии и всевъзможни отпадъци " разкрасявали " мястото, което другояче е обичано за почивка на феновете на природата.

" Абе какви хора сте, не знам, само че това е грозно, несъмнено и у дома сте такива! Ами пазете природата, не правете по този начин! ", възкликна Снежа Манафова в обществената мрежа. Но за разлика от доста възмутени и огорчени, които пишат във Фейсбук, дамата не спря дотук. Постът й накара много хора освен заедно да жигосат замърсителите, само че и да се провеждат, и то в границите на няколко часа. Резултата ще видите по-долу на фотосите.

Ето по този начин изглеждаше пътеката ПРЕДИ:



Гледката на другия ден е напълно друга.

" Поздравявам ви откровено за бързата, спонтанна, реакция! Надявам се замърсителите да си вземат някаква поука ", написа Манафова.

И макар песимистичните прогнози, че " на следващия ден ще е същата бедност ", десетки асеновградчани поздравиха дамата и останалите запалянковци, които запретнаха ръкави, взеха чували и събраха цялата нечистотия от пътеката.

Браво, хора!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР